PRO PAINTINGKwalitatief behang- en schilderwerken voor particulieren en bedrijven

Welkom op de website van Pro Painting. Al meer dan 20 jaar verzorgen wij kwalitatief behang- en schilderwerken voor particulieren en bedrijven. Onze schilders hebben een vakkundige opleiding genoten en reeds vele jaren ervaring. Vertrouw ons uw schilder- en behangwerken. Wij kiezen resoluut voor het beste schildermateriaal en werken met het kwaliteitsvolle SIKKENS painters label.

Schilderwerken binnen en buiten

Wij voeren schilderwerken uit aan de binnen- en buitenzijde van uw woning. Het gaat hierbij vooral om het schilderen van muren en het kaleien van gevels. Ook het opschuren en herschilderen van raamkozijnen, deuren en sidings behoort tot onze diensten.

Schilderen van gevels, muren, ramen en deuren

Elke ondergrond vraagt om een specifieke voorbereiding, behandeling en verftechniek. Laat dit over aan onze professionele schilders. Zij verven gevels en schrijnwerk met de grootste precisie. We geven uw huis een heuse metamorfose.

Onze specialisatie: lakken en herlakken

Pro Painting is gespecialiseerd in het lakken van MDF en massief hout. Ook het schilderen van een specifieke ondergond als formica is voor ons geen probleem. We hebben een uitstekende reputatie wat betreft onze lakwerken. We realiseren ook het lakwerk voor verschillende gerenomeerde keukenfabrikanten.

Zorgeloze werken

Bij Pro Painting is uw woning in goede handen. Wij zorgen voor een vlotte afhandeling van de schilderwerken, van offerte tot oplevering. Tevens hechten wij bijzonder veel belang aan netheid tijdens onze werken.

Ook kleuradvies

Bij ons kan u ook terecht voor kleuradvies. Wij zijn immers op de hoogte van de laatste nieuwe kleurentrends en verfijnde schildertechnieken.

Offerte op maat

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte voor het schilderen van uw woning of kantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op.