Behangswerken

Heb je het gevoel dat je muurbekleding toe is aan vernieuwing? Of overweeg je behangwerken in je nieuwbouwwoning?

De kleur van je muren bepaalt mee de uitstraling van je interieur. Je kan het behang zowel gebruiken voor de afwerking van een volledige ruimte als voor de creatie van een accentmuur. Met het juiste behang kan je bovendien een echte luxesfeer creƫren. Ga je renoveren? Een overschilderbaar vlies is perfect voor de camouflage van scheuren en oneffenheden. Dit geldt overigens ook voor nieuwbouwwoningen! Wil je liever iets specialer? Misschien is magneetvlies of projectbehang wel iets voor jou.

Pro Painting schilderwerken zorgt ervoor dat jouw muurbekleding perfect geplaatst wordt. Of je nu kiest voor vliesbehang, fotobehang, decoratief behang of klassiek behang, wij maken jouw interieur helemaal af met onze behangwerken!

Neem vrijblijvend contact op met Pro Painting schilderwerken voor deskundig advies.

Al uw behangwerken

Wij hebben een jarenlange ervaring in behangwerken, met een breed scala aan behangpapier. Hierbij combineren we vakmanschap met de laatste trends. Zo zijn we ook vertrouwd met fotobehang, ideaal voor die extra personal touch. Het is onze passie om u te helpen uw woning te transformeren die uw wensen en smaak in de verf zet.

Onze troeven

  • meer dan 30 jaar ervaring
  • perfecte schilderkwaliteit
  • hoogwaardige producten
  • verfijnde detailafwerking
  • propere werven
  • correcte afspraken
  • faire prijzen

Pro Painting Schilderwerken voor al uw binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, behangwerken, decoratieve verftechtnieken, lakken, kaleien, decoratieve kalktechnieken, naadloze bepleistering, microtopping, mortex...

Wij zijn ook actief in uw regio: Vosselaar, Beerse, Oud-Turnhout, Antwerpen, Turnhout, Hoogstraten, Tielen, Merksplas, Malle, Kasterlee, Zoersel, Vorselaar, Herentals, Retie, Arendonk, Ravels, Lichtaart, Vlimmeren, Wechelderzande, Poederlee, Brecht, Lille, Schilde, Rijkevorsel, ...