Naadloze bepleistering

Opzoek naar waterdichte en naadloze oplossingen zonder drastische verbouwingen?
Hierin zijn verschillende mogelijkheden zoals Mortex, Microtopping, StucDeco – StucGranito, Ibiza minerals...

Mortex is slijtvast en waterdicht. Ideaal voor alle vochtige kamers in uw woning zoals uw badkamer, toilet en keuken. Mortex is ondoordringbaar en vormt daarom ook de perfecte basis voor bijvoorbeeld uw douche. Met zijn hoge druksterkte en slijtvastheid garanderen we een lange levensduur. Mortex houdt bovendien ook perfect warmte vast en is daardoor een ideale geleider voor vloerverwarming.

Microtopping is uitermate sterk, slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk. De samenstelling van Microtopping zorgt voor een unieke uitstraling wat niet vergelijkbaar is met andere betonstuc producten. Microtopping is het perfecte product voor naadloze vloeren en wanden in de keuken of in de badkamer. De beperkte opbouwhoogte maakt Microtopping uiterst geschikt voor renovaties. Dankzij het gebruik van een polymeer als aanmaakvloeistof is het product waterdicht en perfect te gebruiken in natte ruimtes.

Kies voor Pro Painting schilderwerken met een betrouwbare, kwalitatieve service.

Mortex / Microtopping

Open ruimtes creëren dankzij een naadloze afwerking. Mortex is een waterdichte micro-mortel die bestaat uit kalk en verschillende mineralen. Zijn tijdloze en minimalistische afwerking is aangenaam in aanraking en is in staat om zich aan te passen in elke vorm. De naadloze afwerking creëert een aangenaam ruimtelijk gevoel dankzij haar doorlopende oppervlakten.

Microtopping is een naadloze afwerkpleister op basis van cementpolymeren. Deze topping is egaler en heeft een iets strakkere look dan Mortex. Microtopping geeft de ruimte een moderne minimalistische look, maar u kan er ook een landelijke of authentieke afwerking mee bekomen.

Onze troeven

  • meer dan 30 jaar ervaring
  • perfecte schilderkwaliteit
  • hoogwaardige producten
  • verfijnde detailafwerking
  • propere werven
  • correcte afspraken
  • faire prijzen

Pro Painting Schilderwerken voor al uw binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, behangwerken, decoratieve verftechtnieken, lakken, kaleien, decoratieve kalktechnieken, naadloze bepleistering, microtopping, mortex...

Wij zijn ook actief in uw regio: Vosselaar, Beerse, Oud-Turnhout, Antwerpen, Turnhout, Hoogstraten, Tielen, Merksplas, Malle, Kasterlee, Zoersel, Vorselaar, Herentals, Retie, Arendonk, Ravels, Lichtaart, Vlimmeren, Wechelderzande, Poederlee, Brecht, Lille, Schilde, Rijkevorsel, ...